Saron Woonbegeleiding Facebook        0541 - 353505

Over Saron Begeleid Wonen

Begeleid- of Beschermd Wonen houdt in dat je woont in een therapeutisch leefklimaat, waar aandacht en zorg is. Een plek waar je zorg de nodige structuur ontvangt en aanspraak kan maken op on planbare zorg wanneer dit nodig is.
Saron biedt identiteitsgebonden zorg, wat inhoudt dat wij vanuit een christelijke levensvisie hulp aanbieden. Respect, dienstbaarheid en onvoorwaardelijkheid zijn voor ons belangrijke waarden. Je hoeft zelf niet een christelijke levensovertuiging te hebben om op Saron te begeleid wonen te ontvangen.

Saron biedt woonbegeleiding aan onder drie verschillende arrangementen (woonvormen). Welke vorm van woonbegeleiding het best bij je past, heeft vooral te maken met de zorg die je nodig hebt. Wanneer je begeleid woont op het terrein van Saron heb je meer te maken met continu toezicht dan wanneer we bijvoorbeeld ergens zelfstandig woont en ambulante gesprekken ontvangt.
Weet je niet goed welke vorm het beste bij je past? Neem dan gerust contact met ons op en bel 0541-353505 of stuur ons een mailtje via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In het menu hiernaast onder ons aanbod, worden de drie arrangementen uitgelegd.

Is Saron Begeleid Wonen misschien iets voor jou?

Neem contact met ons op, en laat ons je helpen met een keuze

 

Neem contact met ons op!

     logo saronbegeleidwonenhome icon grey Paandersdijk 2
                7588 PZ Beuningen (Ov.)

         email icon grey contact@saron.net                                        phone icon grey0541-353505