Saron Woonbegeleiding Facebook        0541 - 353505

Ervaringen

Saron Begeleid Wonen kent vele tevreden hulpvragers. Dit toetsen wij jaarlijks met een onafhankelijke onderzoek, waar onze hulpvragers anoniem op kunnen reageren. Maar persoonlijke verhalen zijn natuurlijk altijd het mooist. Hieronder een aantal (ex)bewoners die hier iets over schrijven.  


- Klaudia Berkoova

“Saron is echt een goede plek. De dingen die je in je leven hebt gemist, ga je hier terug vinden”.

Door verwaarlozing in mijn kinder- en tienerjaren belande ik in een depressie. Dit ging zo ver dat ik suïcidaal werd en diverse soorten harddrugs gebruikte om mijn emoties te onderdrukken.
Mijn buren bekommerde zich om mij en stuurde mij door naar Saron.

Ik heb op deze plek eerst therapie ontvangen en later woonbegeleiding. Een nieuwe wereld ging voor mij open. Ik heb op Saron hele intensieve en soms moeilijke momenten gekend omdat ik zo geconfronteerd werd met mijn leven. Maar ik heb ervaren, door de liefde van de medewerkers, gevoed vanuit hun christelijke levensovertuiging, dat dit een hele goede plek voor mij was.


Door de woonbegeleiding kreeg ik mijn leven weer op poten en brak er een stabiele tijd voor mij aan. Na een jaar op Saron geweest te zijn was het tijd voor mij om weer ‘uit te vliegen’ en ben weer een studie gaan oppakken, gericht op kinderwerk.

Saron is echt een goede plek. De dingen die je in je leven hebt gemist, ga je hier terugvinden.
De woonbegeleiding van Saron kan ik aan iedereen van harte aanbevelen!

Klaudia, 22 jaar.- Bert Jonker
Saron is voor mij een hele fijne plek omdat ik hier echt heb geleerd om over mijn gevoelens te praten. Ik voel me hier serieus genomen en ervaar dat ik niet word afgewezen als er iets fout gaat.

Bert, 54 jaar


- Ingrid de Ruyter- de Wildt
“Hoe ik bij Saron mijn dag mag invullen, geeft me veel voldoening.”


De sfeer op Saron vind ik heel prettig: je voelt je er geborgen en op je gemak. Er is een goede begeleiding. Zo heb heb je regelmatig gesprekken met je begeleider, over zaken die passen bij je problematiek. Ook gaat de begeleiding soms mee naar allerlei bezoeken aan bijvoorbeeld het ziekenhuis of aan artsen. Verder is er een noodtelefoon aanwezig, die je kan bellen als er iets vervelends met je aan de hand is. Er is steeds toezicht op mijn leven. Dit geeft mij erg veel veiligheid.


Zelf doe zelf mijn dagbesteding onder meer achter de receptie. Daar neem ik de telefoon aan, ontvang bezoekers en beheer de kassa samen met de werkbegeleiders. Dat doe ik graag, want ik heb vooral veel plezier in het omgaan met mensen. Het beantwoorden van de telefoon en te woord staan van mensen aan de balie vind ik dus super om te doen. Hoe ik bij Saron mijn dag mag invullen, geeft me veel voldoening.


Hoewel er dus genoeg persoonlijke aandacht is, wordt er in de woonbegeleiding ook veel van jezelf verwacht. Je wordt gestimuleerd om waar mogelijk, dingen zelf te regelen of te doen. Dat is wel eens lastig, maar ook wel weer heel goed! Kortom, ik vind Saron een fijne plek waar ik met plezier woon!

Ingrid, 62 jaar

Is Saron Begeleid Wonen misschien iets voor jou?

Neem contact met ons op, en laat ons je helpen met een keuze

 

Neem contact met ons op!

     logo saronbegeleidwonenhome icon grey Paandersdijk 2
                7588 PZ Beuningen (Ov.)

         email icon grey contact@saron.net                                        phone icon grey0541-353505