Saron Woonbegeleiding Facebook        0541 - 353505

Interne Woonbegeleiding

Op het terrein van het Pastoraal Centrum Saron zijn woonplekken beschikbaar voor intern begeleid wonen. Dit kan in de gebouwen genaamd Shalom en Lechaim. Bij intern begeleid wonen is er 24-uurs zorg beschikbaar, dat houdt in dat er veel toezicht is en er snel reageert kan worden op on planbare zorg.
Afhankelijk van de noodzaak, is het bij deze woonvorm mogelijk om mee te eten in de gemeenschappelijke eetzaal waar er voor je gekookt wordt, of om zelf meer een huishouding vorm te geven en (om de beurt) te koken.

Bij de interne woonbegeleiding horen 5 dagdelen dagbesteding of een goed alternatief buiten de deur. Daarnaast heeft iedereen die intern begeleid woont een sociaal pedagogisch werker als persoonlijk begeleider. Hij of zij voert gesprekken, helpt met het aanbrengen van structuur en kan je ondersteunen bij praktische taken. Eventueel is er nog de mogelijkheid om extra psychiatrische ondersteuning te krijgen vanuit Eleos GGZ.

Termijn
De duur van deze woonvorm varieert, maar is altijd voor de langere termijn. Vaak duurt een traject één of meerdere jaren. Er is geen eindtermijn of maximale duur van een traject.

Is Saron Begeleid Wonen misschien iets voor jou?

Neem contact met ons op, en laat ons je helpen met een keuze

 

Neem contact met ons op!

     logo saronbegeleidwonenhome icon grey Paandersdijk 2
                7588 PZ Beuningen (Ov.)

         email icon grey contact@saron.net                                        phone icon grey0541-353505